Информации

МЕСТО НА ОДРЖУВАЊЕ:

Адреса: Никола Русински бр.1

Телефон: + 389 2 30 71 814 / + 389 2 30 65 968

www: kinoteka.mk

fb: Kinoteka

За прес-акредитации за Фестивалот, Ве молиме контактирајте не на: contact@philosophicalfilmfestival.mk.

Цена на влезници*:
Единечен билет 100 ден. (ЦРВЕН)
Редуциран единечен билет 50 ден. (СИН) – карти за студенти и пензионери со приложен документ за идентификација; краткометражни филмови (13 и 14 мај)

Дневен билет 150 ден. (ЗЕЛЕН) (за сите проекции во денот)
Редуциран дневен билет 100 ден. (ЖОЛТ) – за студенти и пензионери со приложен документ за идентификација; дневен билет zа 13 и 14 мај (понеделник и вторник)

* Билетите за Фестивалот ќе бидат достапни на касата на Кинотеката непосредно пред секоја проекција, а настаните од Ретроспективата Вендерс и ФФФ Караванот се бесплатни.